Diensten

“Onze insteek is dat uw werkprocessen en faciliteiten efficiënter, effectiever en vooral slimmer worden ingericht"

Slimme kantoorinrichting

Het Slimste Kantoor | Werkplekbeheer

Ontwerp en inrichting

In de ideale werkruimte klopt alles: het meubilair, de inrichting, de looproutes, verlichting, sfeer, uitstraling, het binnenklimaat, de akoestiek en zelfs de geur. Allemaal ingrediënten die bijdragen aan de prestaties en productiviteit van je medewerkers. De hele werkdag, het hele jaar door.

Het Slimste Kantoor | Akoestiek en Geluid

Akoestiek & Geluid

 

Een goede akoestiek in de werkomgeving is heel belangrijk. In wijkcentra, de horeca, maar bijvoorbeeld ook in kantoortuinen waar mensen gesprekken voeren – met elkaar of aan de telefoon – terwijl anderen geconcentreerd willen kunnen werken. Dan wil je niet gehinderd worden door lawaai en achtergrondgeluiden.

Het Slimste Kantoor | Licht en Sfeer

Verlichting & Sfeer

Om optimaal te kunnen functioneren is goede verlichting essentieel. Vooral daglicht heeft een positief effect op je concentratie, je productiviteit, op je stemming en gezondheid. Maar ook met slim gebruik van kunstlicht kun je veel doen. Hoe zorg je voor goede verlichting op je werkplekken en toch een prettige, warme sfeer? Welke verlichting en armaturen passen het beste in jouw werkruimtes?

Slimme ICT oplossingen

Het Slimste Kantoor | Clouddiensten

Cloud Diensten

 

Met de cloud diensten van Aumatics werkt u waar, wanneer en met wie u wilt. Op kantoor, thuis of onderweg, vanaf een PC, tablet of mobiele telefoon. Uw data wordt veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters. Zelf investeren in hard- en software is niet meer nodig. U betaalt per maand afhankelijk van het gebruik. De cloud diensten van Aumatics zijn schaalbaar, goed beveiligd en actueel.

Het Slimste Kantoor | ICT Consultancy

ICT projecten & Consultancy

Voor veel organisaties is het een moeilijke beslissing om de ICT-omgeving wel of niet te outsourcen. Tijdens een inventarisatie wordt uw complete netwerk geïnventariseerd en aan de hand daarvan wordt een advies gegeven over de huidige situatie en eventuele verbeterpunten. Dit alles wordt gecombineerd met een ROI (return on investment) en een Plan van Aanpak.

Het Slimste Kantoor | Netwerk en Security

Netwerk Security & Firewall

De complexiteit en het aantal bedreigingen afkomstig van internet nemen toe. Denk hierbij aan virussen, spyware, phishing, malware, hacking, DDoS aanvallen en bedrijfsinformatie die ongewenst op internet wordt geplaatst. Dit kan een grote bedreiging vormen voor de continuïteit van uw organisatie. Een managed firewall biedt u bescherming!

Slimme B2B Leadmanagement

Het Slimste Kantoor | Marketing Automation

Marketing Automation

 

Met Marketing Automation kunt u het online gedrag van uw klanten en prospects volgen, hier slim op inspelen door het bieden van de juiste informatie op het juiste moment en een gekwalificeerde lead op het juiste moment aanbieden aan Sales. Een platform waarop u al uw online marketingactiviteiten kunt integreren en automatiseren om effectieve online engagement met uw klanten te realiseren.

Het Slimste Kantoor | Marketing Automation as a Service

Marketing Automation as a Service

Marketing Automation inzetten, zónder zelf een platform te hoeven implementeren en online marketeers te moeten aannemen. Online marketeers helpen jou (geheel of gedeeltelijk) “as a Service” bij de uitvoering van jouw online activiteiten: van merk-bewustzijn en leadgeneratie tot klantbehoud en klantloyaliteit.

10c voip

Telemarketing

 

 

Het genereren van voldoende goed gekwalificeerde leads vormt de belangrijkste uitdaging voor B2B marketeers. Telemarketing vormt daarbij een belangrijk instrument. Telemarketing blijkt daarbij nog steeds een van de meest effectieve instrumenten te zijn.

 

 

Slimme inzet van personeel

Het Slimste Kantoor | Uitzendkrachten

Uitzenden

 

Uitzenden is onze corebusiness; onze complete dienstverlening is er omheen gebouwd.
Wij werven en selecteren tijdelijke werknemers die op uitzendbasis voor u gaan werken. Onze kandidaten werken in veel gevallen al langere tijd voor ons en zijn gewend aan wisselende uitdagingen. Dit maakt hen snel optimaal productief.

Het Slimste Kantoor | Werving en Selectie

Werving & Selectie

 

Herkent u dit? Het vinden van goed personeel wordt steeds moeilijker. Veel mensen met de juiste talenten hebben al elders een baan en bewegen minder snel in de huidige arbeidsmarkt. Het gaat er tegenwoordig niet alleen om waar talent te vinden is, maar ook met welk aanbod talent bereid is te bewegen. Werving & Selectie volgens Olympia heeft hierop hét antwoord.

Het Slimste Kantoor | Detachering

Detacheren

 

Ook voor detachering kunt u bij ons terecht. U wilt graag de zekerheid van kandidaten dat ze wat langer bij uw organisatie werken, zonder dat u ze op de loonlijst hoeft te zetten. Of u heeft een project waarvoor u een bepaalde periode extra mensen kan gebruiken. Detacheren is dan de oplossing.

Slimme koffieoplossing die naar meer smaakt

Het Slimste Kantoor | koffie

Koffie

De kwaliteit van de koffie is minstens zo belangrijk als het kiezen van de juiste machine. Smaak is een samenspel van persoonlijke behoeften. Daarom bieden wij een mooi uitgebalanceerd koffieassortiment.

Het Slimste Kantoor | Jura koffie apparaat

Advies JURA volautomaten

Advies bij aanschaf van een JURA volautomaat: Het kiezen voor de juiste koffieoplossing is niet makkelijk. Wij helpen u daarbij door het stellen van de juiste vragen. Samen komen wij altijd tot de juiste keuze.

Het Slimste Kantoor | Onderhoudsservice Espressissimo

Onderhoud

Met uw keuze voor een volautomaat van JURA kiest u voor bedieningsgemak: ingewikkelde handelingen behoren dan ook niet tot uw favoriete bezigheden. Gewoon het volgen van de instructies op de display is wat de moderne gebruiker van een JURA mag verwachten. Het uitvoeren van een onderhoudsbeurt is in de vertrouwde handen van een specialist.