De partners

Het Slimste Kantoor is er om jou te helpen slimmer om te gaan met jouw bedrijfsprocessen. Wij zijn een samenwerking van organisaties in de regio Haaglanden, met het doel kennis te delen over slimme bedrijfsvoering. Wij denken met je mee en geven je advies op diverse gebieden.

Het logo van Aumatics

Aumatics is een ICT dienstverlener die zich toelegt op cloud diensten, managed services en ICT projecten voor het MKB.

De dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Aumatics is een kleine en flexibele organisatie die snel en doelgericht inspeelt op vragen en behoeften van klanten.

Lees meer over de slimme oplossingen van Aumatics.

logo Profile Project

Een nieuwe werkruimte inspireert, maar de weg ernaartoe is vaak een ingrijpende en omvangrijke operatie, waarvan de uitvoering wellicht niet tot uw dagelijkse expertise behoort. Stress, planningsproblemen en verminderde bereikbaarheid en productiviteit zijn eerder regel dan uitzondering . Ons doel is om uw organisatie in alle opzichten minimaal te belasten. Ons ontwerp leveren we volledig gebruiksklaar op, gegarandeerd binnen de afgesproken planning en volgens heldere prijsafspraken.

Lees meer over de slimme oplossingen voor het inrichten van uw kantoor.

 

Logo Cloudselling

Cloudselling heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van B2B leadgeneratie. Met onze diensten rondom lead management, online marketing en marketing automation realiseren wij concrete resultaten voor uiteenlopende relaties van MKB tot corporate organisaties. Voor iedere relatie creëren wij een maatwerk oplossing, dankzij ons brede dienstenportfolio en ons vermogen om op zowel strategisch- als uitvoerend niveau een partner te zijn.

Lees meer over de B2B leadgeneratie oplossingen van Cloudselling.

Franchisenemer van Olympia Uitzendbureau in Regio Rijswijk, Westland en Delft sinds juli 2008. Wij bemiddelen kandidaten in alle segmenten. De diensten die wij aanbieden zijn: Uitzenden, Payroll, Werving & Selectie, Intermediaire Service, ZZP bemiddeling, Out placement en Inhouse services. o.a. Poolmanagement.

Olympia Uitzendbureau bemiddelt voor diverse gemeenten op basis van interim, detachering, ZZP of werving en selectie. Voornamelijk de bemiddeling in gemeenten tussen de regio Rotterdam – Den Haag. Voor de zakelijke dienstverlening bemiddelen wij vanaf receptioniste niveau tot aan directieniveau.

Lees meer over de diensten van Olympia Uitzendbureau

 

Logo Espressissimo

Uw bedrijf tot in de puntjes goed georganiseerd. Aan alles is gedacht dus ook de kwaliteit van de koffie. Serveert u kwaliteit in het kopje dan zet u daarmee direct de toon. Uw gast mag zich een vriend voelen waarvoor alleen het beste goed genoeg is. U toont daarmee respect en betrokkenheid.

Espressissimo is sinds 1994 dé koffiespecialist. Wij zijn nationaal dealer van illycaffè, Moliendo caffè en Goriziana Caffè en JURA volautomaten.

Lees meer over de diensten van Espressissimo

Bent u op zoek naar een accountant of administratiekantoor voor uw midden- of kleinbedrijf? Dan bent u bij Van Yperen & Partners aan het goede adres.Wij bieden onze klanten een breed pakket aan diensten aan op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvies en administratieve dienstverlening.

Lees meer over de diensten van Van Yperen & Partners