Cloud diensten

Met de cloud diensten van Aumatics heeft u een zorg minder. Uw complete ICT infrastructuur ondergebracht en beheerd door een gespecialiseerde partij. Dat is wel zo makkelijk.

Het Slimste Kantoor | Clouddiensten

Kiezen voor de cloud diensten van Aumatics betekent concreet:

  • Altijd en overal kunnen werken vanaf PC, tablet of mobiel;
  • Geen investeringen in hard- en sofware;
  • Schaalbaar en flexibel: u betaalt naar gebruik en de capaciteit groeit mee met uw organisatie en behoeften;
  • Gegarandeerde veiligheid van systemen en gegevens;
  • Betrouwbaarheid. Onze backup- en uitwijkvoorzieningen garanderen continuïteit;
  • Ondersteuning door gekwalificeerde engineers.

Hieronder worden bovengenoemde voordelen toegelicht.

Altijd en overal kunnen werken vanaf PC, tablet of mobiel
Uw werkplek altijd bij de hand, waar u ook staat of gaat. Met Aumatics Desktop Online krijgt u beschikking over e-mail, internet en bedrijfsapplicaties vanaf PC, laptop, tablet en mobiel. Van uw gegevens wordt automatisch dagelijks een backup gemaakt en antivirus beveiliging is inbegrepen.

Geen investeringen in hard- en sofware
Investeren in dure servers, backup- en noodstroomvoorzieningen is verleden tijd. Ook het aanschaffen van software behoort tot het verleden. Met de cloud diensten van Aumatics draaien uw systemen op apparatuur van Aumatics en heeft u geen omkijken naar beheer en onderhoud van uw ICT infrastructuur. Wel zo praktisch, u concentreert zich op uw kerntaken en wij verzorgen de ICT voorzieningen.

Schaalbaar en flexibel: u betaalt naar gebruik en de capaciteit groeit mee met uw organisatie en behoeften
Groeit u organisatie, heeft u tijdelijk extra personeel, of is er sprake van krimp? Met de cloud diensten van Aumatics past u het aantal werkplekken en de servercapaciteit eenvoudig aan op de gewijzigde behoefte. U zit niet vast aan jaarbedragen maar betaalt gewoon per maand voor het aantal werkplekken dat u in die maand heeft afgenomen.

Gegarandeerde veiligheid van systemen en gegevens
Uw systemen zijn ondergebracht op de servers van Aumatics die in goed beveiligde en beheerde datacenters in Delft en Amsterdam zijn ondergebracht. Uw data wordt veilig bewaard. De systemen van Aumatics zijn optimaal en op meerderere niveau’s zijn beveiligd tegen alle mogelijke riciso’s.

Betrouwbaarheid. Onze backup- en uitwijkvoorzieningen garanderen continuïteit
De systemen van Aumatics zijn dubbel uitgevoerd en in aparte datacenters ondergebracht. Mocht onverhoopt een of meedere systemen uitvallen, dan kan er uitgeweken worden naar het andere datacenter. Zo garanderen wij continuïteit van de dienstverlening. Doordat Aumatics actief haar systemen monitort zijn ze mogelijke verstoringen vaak voor door bijtids in te grijpen en bij te sturen.

Ondersteuning door gekwalificeerde engineers
Is er een verstoring, heeft u een probleem of heeft u een vraag met betrekking tot de ICT dienstverlening? De servicedesk van Aumatics helpt u snel en deskundig. Onze engineers zijn goed opgeleid en deskundig. Aumatics investeert doelbewust in training en opleiding van haar mensen omdat zij het verschil maken.

Aumatics maakt gebruik van toonaangevende en bewezen producten en diensten. De engineers van Aumatics scholen zich continu bij op hun specialisme en zijn door onze toeleveranciers gecertificeerd. De kennis en experstise van onze engineers maken het verschil, voor u en voor ons. Aumatics is Microsoft Gold Partner, Wachguard Gold Partner, Citrix Partner en HP Business Partner.

Wilt u meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kansen die onze dienstverlening aan uw organisatie kan bieden.