ICT Projecten & Consultancy

Aumatics, de partner voor slimme ICT oplossingen, verzorgt zowel volledig nieuwe projecten als optimalisaties, transities en migraties voor een breed scala aan ICT projecten.

Het Slimste Kantoor | ICT Consultancy

 

Voor veel organisaties is het een moeilijke beslissing om de ICT omgeving wel of niet te outsourcen. Aumatics kan hierbij van dienst zijn door haar technische consultants een inventarisatie uit te laten voeren. Tijdens deze inventarisatie wordt uw complete netwerk geïnventariseerd en aan de hand hiervan wordt een advies gegeven over de huidige situatie en eventuele verbeterpunten. Dit alles combineren wij met een ROI (return on investment) en een Plan van Aanpak.

Een vertrouwd ICT omgeving

ICT projecten zijn voor Aumatics geen doel maar een middel om de juiste functionaliteit, performance en continuïteit te realiseren. Het einddoel is altijd: zorgen dat uw medewerkers en processen kunnen vertrouwen op uw ICT-omgeving.

Aumatics verzorgt zowel volledig nieuwe projecten als optimalisaties, transities en migraties voor een breed scala aan ICT oplossingen. Er is geen succesvol project zonder goed projectmanagement en wij hechten net zoveel waarde aan communicatie als u. Geen verassingen maar pragmatische oplossingen.

Ondersteuning nodig bij uw ICT projecten? Neem contact op onze partner Aumatics en stel uw vragen.