Marketing Automation

Het Slimste Kantoor | Marketing Automation

Met Marketing Automation kunt u het online gedrag van uw klanten en prospects volgen, hier slim op inspelen door het bieden van de juiste informatie op het juiste moment en een gekwalificeerde lead op het juiste moment aanbieden aan Sales. Een platform waarop u al uw online marketingactiviteiten kunt integreren en automatiseren om effectieve online engagement met uw klanten te realiseren.

Het gedrag van uw klanten is de afgelopen jaren ongetwijfeld sterk veranderd. De “Buying Journey” die wordt afgelegd is radicaal gewijzigd. Klanten gaan meer en meer online op zoek naar informatie en zoeken pas in een veel later stadium contact met een (potentiële) leverancier.

Marketing Automation helpt u om uw marketing- en verkoopprocessen effectief en efficiënt aan te passen aan dit sterk gewijzigde aankoopgedrag. Tegen lagere kosten en met een hogere opbrengst, wordt u ondersteund om meer marketing leads te genereren en deze succesvol te ontwikkelen tot sales opportunities.

Cloudselling is zowel Agency Partner als Strategic Consulting Partner van Act-On. Of je nu op zoek bent naar een Marketing Automation platform of juist Marketing Automation “as a Service” zoekt, bij Cloudselling ben je aan het juiste adres.

Meer weten over hoe Cloudselling jou kan helpen je Lead Management proces te optimaliseren?