Netwerk security & Firewall

Om uw kostbare informatie veilig te houden beschermen wij uw netwerk. Uw servers worden constant beveiligd met databeveiliging en antivirus- en spamsoftware.

Het Slimste Kantoor | Netwerk en Security

Het Slimste Kantoor is ook een goed beveiligd kantoor. Met een managed firewall heeft een complete, geïntegreerde oplossing voor beveiliging van uw IT-omgeving.

Om uw systemen te beschermen tegen kwaadwillende is het van belang om deze zo volledig mogelijk te onderzoeken op kwetsbaarheden. Virussen, spam, hackers, datalekken en gebruikersfouten: vandaag de dag is er geen digitale informatie zonder informatiebeveiliging mogelijk. Om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data te kunnen waarborgen is een integrale visie en aanpak noodzakelijk. Dit doen wij onder andere door middel van het plaatsen van: Firewalls, secure Wi-Fi omgevingen, antivirus en antispam oplossingen, datalek preventie en mobile device management oplossingen.

Managed Firewall

De complexiteit en het aantal bedreigingen afkomstig van internet nemen toe. Denk hierbij aan virussen, spyware, phishing, malware, hacking, DDoS aanvallen en bedrijfsinformatie die ongewenst op internet wordt geplaatst. Dit kan een grote bedreiging vormen voor de continuïteit van uw organisatie. De managed Firewall biedt u bescherming!

Voordelen:

  • Complete, geïntegreerde oplossing voor beveiliging van uw IT-omgeving
  • Geen investering, maar vast bedrag per maand
  • Altijd up-to-date
  • Schaalbaar
  • Beheer door experts

Meer weten over hoe Aumatics ook uw ICT omgeving kan beveiligen?