Ontwerp en inrichting

Het Slimste Kantoor | Werkplekbeheer

In de ideale werkruimte klopt alles: het meubilair, de inrichting, de looproutes, verlichting, sfeer, uitstraling, het binnenklimaat, de akoestiek en zelfs de geur. Allemaal ingredi├źnten die bijdragen aan de prestaties en productiviteit van je medewerkers. De hele werkdag, het hele jaar door. Het is ons vak om daarin te adviseren. En dat niet alleen, wij verzorgen ook het ontwerp tot en met de kant-en-klare oplevering. We helpen je zelfs de meest geschikte ruimte te vinden voor jouw wensen.

Jouw wensen in kaart

Die wensen zijn voor elke organisatie anders. Daarom brengen we die eerst in kaart. Ben je op zoek naar hip, cool en trendy of juist naar klassiek en stijlvol? Wordt het een plek om te werken of meer een clubhuis waar mensen bij elkaar komen om informatie uit te wisselen? Of allebei? Houd je je huidige locatie aan of zoek je iets nieuws? Hoeveel vierkante meter heb je dan nodig? Hoeveel werkplekken? Zit je liever in het centrum of juist vlak bij uitvalswegen? Wat mag het kosten? Wij houden overal rekening mee.

Aan de slag

Met jouw programma van eisen gaan we vervolgens aan de slag. En daar voegen we onze expertise aan toe. We zorgen bijvoorbeeld voor goede stoelen. Dat mensen ook staand kunnen werken, want zitten is het nieuwe roken. Voor een slimme indeling en handige looproutes. Voor belhokjes, vergaderruimtes en informele zitjes. En in de tussentijd hoef jij je geen zorgen hoeft te maken over afvoer of opslag van wat je al hebt.

Inspirerend, productief en gezond resultaat

Het resultaat van een goede, inspirerende kantoorinrichting is een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Hiermee profileer je je als werkgever en ontstaat er meer energie in je organisatie.

In beweging

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen met een zittend beroep een hoger risico lopen op diabetes en hart- en vaatziekten. Hoe krijg je ze in beweging? Ook daar kunnen wij bij helpen:

  • met passende hulpmiddelen zoals zit-statafels, balance boards en smart apps
  • met voorlichting en trainingen om gedragsverandering te bevorderen
  • met de inzet van ergocoaches

Meer weten over hoe Profile Project jou kan ondersteunen en ontzorgen bij het inrichten van een inspirerende kantooromgeving?