Verlichting & sfeer

Het Slimste Kantoor | Licht en Sfeer

Om optimaal te kunnen functioneren is goede verlichting essentieel. Vooral daglicht heeft een positief effect op je concentratie, je productiviteit, op je stemming en gezondheid. Maar ook met slim gebruik van kunstlicht kun je veel doen. Hoe zorg je voor goede verlichting op je werkplekken en toch een prettige, warme sfeer? Welke verlichting en armaturen passen het beste in jouw werkruimtes?

Jouw verlichtingswensen staan centraal

Goede verlichting is specialistisch werk. Profile Project neemt je dit graag uit handen. Jouw werkruimte en jouw verlichtingswensen vormen ons uitgangspunt. Hoeveel daglicht komt er binnen? Wat doet dit met het zicht op je beeldschermen? Waar is extra verlichting nodig om de concentratie op peil te houden en gezondheidsklachten te voorkomen? Welke uitstraling streef je na? Wil je vooral duurzaam met verlichting omgaan? Of staat de beleving voorop en zie je mooie verlichting juist als middel om een aantrekkelijke werkplek te creëren voor nieuw talent?

Lichtadvies en projectmanagement op maat

Profile Project zorgt voor verlichtingsadvies dat is toegesneden op jouw organisatie, werkruimtes, wensen en budget. Ook de uitvoering hiervan is bij ons in goede handen. Daarbij zorgen we voor de juiste lichtintensiteit, -frequentie en –kleur en maken we gebruik van onze ruime kennis over de technologische mogelijkheden om het beoogde resultaat te bereiken. Van energiezuinige ledverlichting tot hoogfrequent licht dat hoofdpijn voorkomt en dynamische lichtsystemen die de productiviteit positief beïnvloeden. Met als resultaat: goed verlichte werkruimtes en energieke, gezonde medewerkers.

Meer weten over hoe Profile Project de verlichting in jouw organisatie op een hoger plan kan brengen?