Werving en Selectie

Het Slimste Kantoor | Werving en Selectie

Herkent u dit? Het vinden van goed personeel wordt steeds moeilijker. Veel mensen met de juiste talenten hebben al elders een baan en bewegen minder snel in de huidige arbeidsmarkt. Het gaat er tegenwoordig niet alleen om waar talent te vinden is, maar ook met welk aanbod talent bereid is te bewegen. Werving & Selectie volgens Olympia heeft hierop hét antwoord.

In onze Werving & Selectie werkwijze kijken we namelijk zowel naar uw vraag, als ook naar de beweegredenen van talent dat bij uw organisatie past. Wij vormen uw vraag om naar het winnend aanbod dat aansluit op de specifieke zoek- en besliscriteria van uw doelgroep. Daarbij bepalen we wat de meest effectieve wervingsmix is om het ideale talent te vinden en te verleiden.

Alles is gebaseerd op data waarmee we resultaten continu monitoren en bijsturen waar nodig. Daarmee voorspellen we wanneer wij talent aan u voor kunnen stellen. Dit bieden we overigens geheel no cure, no pay aan: wanneer we geen geschikte kandidaat vinden, dan betaalt u niets. Het enige dat we daarvoor vragen, is exclusiviteit, omdat we veel werk doen om te komen tot een goede shortlist. Hoe wij u precies helpen aan het juiste talent? We leggen de Werving & Selectie volgens Olympia werkwijze van vraag naar match graag uit. In onze unieke Werving & Selectie werkwijze zijn er een aantal cruciale stappen die zorgen dat wij voor u het juiste talent vinden.

Als specialist in vast én flexibel personeel, kan Olympia u ook een verlengde proeftijd via een Flex-Vast oplossing bieden. Het talent begint in dienst van Olympia en pas na bepaalde tijd en bewezen succes, neemt u het talent over. Nog een manier om meer zekerheid over de juiste match te krijgen. Onderzoek van Schmidt & Hunter wijst immers uit dat ‘een proeftijd de beste voorspellende selectiemethode’ is. Overigens is dit een keuze die we bij aanvang van de werving en selectie al met u gaan maken, omdat het ook samenhangt met uw behoefte en winnende aanbod.

Met Olympia Werving & Selectie maakt u dus optimaal gebruik van de
expertise van Olympia, kiest u voor snelheid, verlaagt u het selectierisico en bespaart u tijd.

Dankzij onze specifieke markt- en doelgroepenkennis en door gebruik te maken van unieke instrumenten op het gebied van Werving & Selectie zijn wij in staat de gekwalificeerde kandidaat te leveren.

Benieuwd hoe Olympia Uitzendbureau u kunt helpen in het professionaliseren van uw werving & selectie procedure? Neem contact met ons via olympia@www.hetslimstekantoor.nl