Aumatics

Onze primaire focus is om al onze klanten op een professionele- en pragmatische wijze te ondersteunen in alle ICT gerelateerde behoeftes.

Dit doen wij echter niet alleen door het verzinnen van slimme technologische oplossingen. Aumatics onderscheidt zich door met u mee te denken over uw bedrijfsprocessen en uw ICT-systemen hierop af te stemmen. Hierdoor kunt u doen wat u het liefst doet, namelijk focussen op uw werkzaamheden, zonder zich zorgen te maken over ICT.

Aumatics staat voor haar klanten en is ook op deze manier georganiseerd; klantgericht. Dit betekent heldere, directe en vlotte communicatie zodat u te allen tijde op de hoogte bent van de voortgang van de werkzaamheden. Samen werken en samen tot een oplossing komen. Zo bouwen we langdurige- en gezonde relaties op.

Het Slimste Kantoor | Clouddiensten

Cloud diensten

Aumatics ondersteunt organisaties in het migreren naar de Cloud. Om de beschikbaarheid van de Cloud diensten te kunnen waarborgen zorgen wij voor het beheer en de monitoring van uw omgeving. Wij hebben ons eigen datacenter in Rotterdam en een tweede datacenter in Amsterdam. Op deze manier wordt er altijd een off-site back-up gemaakt van uw data en kunnen we zelfs voor u een volledige uitwijk verzorgen. Als Microsoft Gold Partner heeft Aumatics alle kennis in huis die nodig is om u als klant optimaal te kunnen adviseren en te begeleiden.

Lees meer

Het Slimste Kantoor | ICT Consultancy

ICT Projecten & Consultancy

Voor veel organisaties is het een moeilijke beslissing om de ICT omgeving wel of niet te outsourcen. Aumatics kan hierbij van dienst zijn door haar technische consultants een inventarisatie uit te laten voeren. Tijdens deze inventarisatie wordt uw complete netwerk geïnventariseerd en aan de hand hiervan wordt een advies gegeven over de huidige situatie en eventuele verbeterpunten. Dit alles combineren wij met een ROI (return on investment) en een Plan van Aanpak.

Lees meer

 

Het Slimste Kantoor | Netwerk en Security

Netwerk Security & Firewall

Om uw systemen te beschermen tegen kwaadwillende is het van belang om deze zo volledig mogelijk te onderzoeken op kwetsbaarheden. Virussen, spam, hackers, datalekken en gebruikersfouten: vandaag de dag is er geen digitale informatie zonder informatiebeveiliging mogelijk. Om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data te kunnen waarborgen is een integrale visie en aanpak noodzakelijk. Dit doen wij onder andere door middel van het plaatsen van: Firewalls, secure Wi-Fi omgevingen, antivirus en antispam oplossingen, datalek preventie en mobile device management oplossingen.

Lees meer

Over Aumatics

Aumatics is een ICT dienstverlener die zich toelegt op cloud diensten, managed services en ICT projecten voor het MKB.
De dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Aumatics is een kleine en flexibele organisatie die snel en doelgericht inspeelt op vragen en behoeften van klanten.

Voor vragen en/of meer informatie, bel 085 – 489 1240, stuur een e-mail naar: info@aumatics.nl of bezoek de website: www.aumatics.nl