Cloudselling

Het inkooplandschap is de afgelopen jaren sterk veranderd en dat stelt nieuwe eisen aan leadgeneratie en leadmanagement. Op tactisch niveau helpt Cloudselling u om met relevante content aan te sluiten bij het inkoopproces van uw doelgroep, waar mogelijk in de vorm van een geautomatiseerd proces.

Leadgeneratie is de operationele motor voor uw accountmanagers. Met ons interne leadgeneratieteam (zowel telemarketeers als online marketeers) leveren wij gekwalificeerde verkoopafspraken waarmee uw accountmanagers nieuwe verkooptrajecten kunnen starten. Het onderhouden van het contact over een langere periode door middel van online en telefonische activiteiten speelt een belangrijke rol hierbij.

Met deze propositie zijn wij een totaal partner voor onze relaties om een doorslaggevende rol te spelen in de verbetering van hun commerciële processen en resultaten. Iedere situatie is anders en kan met een specifieke invulling van onze diensten worden aangepakt.

Het Slimste Kantoor | Marketing Automation

Marketing Automation

Met Marketing Automation kunt u het online gedrag van uw klanten en prospects volgen, hier slim op inspelen door het bieden van de juiste informatie op het juiste moment en een gekwalificeerde lead op het juiste moment aanbieden aan Sales. Een platform waarop u al uw online marketingactiviteiten kunt integreren en automatiseren om effectieve online engagement met uw klanten te realiseren.

Lees meer

Het Slimste Kantoor | Marketing Automation as a Service

Marketing Automation as a Service

Marketing Automation inzetten, zónder zelf een platform te hoeven implementeren en online marketeers te moeten aannemen. Online marketeers helpen jou (geheel of gedeeltelijk) “as a Service” bij de uitvoering van jouw online activiteiten: van merk-bewustzijn en leadgeneratie tot klantbehoud en klantloyaliteit.

Lees meer

10c voip

Telemarketing

 

Het genereren van voldoende goed gekwalificeerde leads vormt de belangrijkste uitdaging voor B2B marketeers. Telemarketing vormt daarbij een belangrijk instrument. Telemarketing blijkt daarbij nog steeds een van de meest effectieve instrumenten te zijn.

Lees meer

Over Cloudselling

Cloudselling heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van B2B leadgeneratie. Met onze diensten rondom lead nurturing, marketing automation, e-mail marketing en telemarketing realiseren wij concrete resultaten voor uiteenlopende relaties van MKB tot corporate organisaties. Voor iedere relatie creëren wij een maatwerk oplossing, dankzij ons brede dienstenportfolio en ons vermogen om op zowel strategisch- als uitvoerend niveau een partner te zijn.

Bezoek de website van Cloudselling voor meer informatie over deze partner. www.cloudselling.nl