Espressissimo

KWALITEIT COMMUNICEERT KWALITEIT

Espressissimo richt zich op ondernemers die hun gasten, relaties, medewerkers en zichzelf, niet afschepen met een bakkie troost maar kiezen voor kwaliteit, uitstraling en puur genieten. Onze passie voor koffie vindt u ook terug in de advisering van apparatuur, in de service en in de algehele communicatie met u als klant. De gastheer die illy, Moliendo of Goriziana Caffè serveert mag rekenen op lof en complimenten. Serveert u de koffie aan het begin van een gesprek dan zet u daarmee direct de toon. Uw gast mag zich een vriend voelen waarvoor alleen het beste goed genoeg is. U toont daarmee respect en betrokkenheid.

Het Slimste Kantoor | Jura koffie apparaat

Advies JURA volautomaten

Advies bij aanschaf van een JURA volautomaat: Het kiezen voor de juiste koffieoplossing is niet makkelijk. Wij helpen u daarbij door het stellen van de juiste vragen. Samen komen wij altijd tot de juiste keuze.

Het Slimste Kantoor | koffie

Koffie

 

De kwaliteit van de koffie is minstens zo belangrijk als het kiezen van de juiste machine. Smaak is een samenspel van persoonlijke behoeften. Daarom bieden wij een mooi uitgebalanceerd koffieassortiment.

Het Slimste Kantoor | Onderhoudsservice Espressissimo

Onderhoud

Met uw keuze voor een volautomaat van JURA kiest u voor bedieningsgemak: ingewikkelde handelingen behoren dan ook niet tot uw favoriete bezigheden. Gewoon het volgen van de instructies op de display is wat de moderne gebruiker van een JURA mag verwachten. Het uitvoeren van een onderhoudsbeurt is in de vertrouwde handen van een specialist.

Over Espressissimo

Uw bedrijf tot in de puntjes goed georganiseerd. Aan alles is gedacht dus ook de kwaliteit van de koffie. Serveert u kwaliteit in het kopje dan zet u daarmee direct de toon. Uw gast mag zich een vriend voelen waarvoor alleen het beste goed genoeg is. U toont daarmee respect en betrokkenheid.

Espressissimo is sinds 1994 dé koffiespecialist. Wij zijn nationaal dealer van illycaffè, Moliendo caffè en Goriziana Caffè en JURA volautomaten.

Voor vragen en/of meer informatie, bel 070-3641540, stuur een e-mail naar: eddy@espressissimo.nl of bezoek de website: www.espressissimo.nl.