Korenhof en Partners

Als ondernemer heb je een passie, een drive. Het liefst ben je de hele dag bezig om invulling te geven aan het verwezenlijken van de bedrijfsdoelen. Nieuwe producten ontwikkelen, nieuwe partners ontmoeten, nieuwe klanten binden. Daar is wel kapitaal voor nodig. Als dat kapitaal vast zit in uitstaande facturen gaat er iets niet goed.

Voor veel ondernemers is debiteurenbeheer en het tijdig betaald krijgen van facturen een tijdrovende en energie vretende bezigheid. Tijd en energie die je liever besteedt aan het bouwen aan je bedrijf.

Bij Korenhof en Partners begrijpen wij dat als geen ander. Daarom hebben wij een team vol passie en energie om achter uw geld aan te gaan, zowel binnen als buiten Nederland.

Het Slimste Kantoor | Administratie

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer kan een tijdrovende bezigheid zijn en het is ook niet iets waar de meeste ondernemers energie van krijgen. Soms staat ook een al langer bestaande relatie met de klant in de weg om hem aan te spreken op slecht betaalgedrag. Met Korenhof en Partners heeft u een professioneel team die dit voor u oppakt.

Lees meer

Het Slimste Kantoor | Accountancy

Incasso in het buitenland

Zakendoen met buitenlandse partners kan voor uw onderneming een mooi avontuur zijn of simpelweg inherent aan uw business. Maar wat als uw facturen niet meer worden betaald en uw zakenpartner op afstand neemt de telefoon niet meer op.

Lees meer

Het Slimste Kantoor | Bedrijfsadvies

Bewijsrapportage

Wie eist, die bewijst. Zoveel is bij de meeste ondernemers wel bekend. Maar ook als bij u een claim wordt neergelegd is het handig als u uw gelijk kunt bewijzen. Maar hoe doet u dat?  Met de bewijsrapportages van Korenhof en Partners heeft u een krachtig middel in handen om niet voor verrassingen te komen te staan.

Lees meer

Over Korenhof en Partners

Korenhof en Partners is een no nonsens dienstverlener voor de zakelijke markt op het gebied van debiteurenbeheer, minnelijke- en gerechtelijke incasso in binnen en buitenland en het opstellen van bewijsrapportages.

Voor vragen en/of meer informatie, bel 070-333 02 15, stuur een e-mail naar: info@korenhofdeurwaarders.nl of bezoek de website: www.korenhofdeurwaarders.nl.