Olympia Uitzendbureau

“Wij zijn doeners met kennis van zaken, die enthousiast en professioneel uw vraag naar tijdelijke medewerkers optimaal invullen”

Onze opdrachtgevers zoeken naar flexibel inzetbaar personeel. Olympia ondersteunt door snel tijdelijk personeel te leveren van hoog niveau, passend bij de organisatie van de opdrachtgever. Met een uitgebreid landelijk netwerk, meer dan veertig jaar ervaring als leverancier van flexibel personeel en een enorme arbeidsmarktkennis weten wij de vraag van organisaties te beantwoorden als geen andere. Via een uitgebreide voorselectie, referenties en persoonlijke testen zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers snel kunnen beschikken over de juiste en gemotiveerde uitzendkracht.

Als ondernemend uitzendbureau weten wij als geen ander dat onze opdrachtgevers alleen succesvol zijn als zij hun eigen opdrachtgevers goed van dienst kunnen zijn. Hoe sneller onze opdrachtgever kan reageren op interne en externe vragen en opdrachten, hoe waardevoller zijzelf zijn. Daarom tonen wij interesse in (de situatie van) onze opdrachtgevers en de vraag achter de vraag.

De dienstverlening van Olympia vormt hiermee altijd een betrouwbare, efficiënte en winstgevende schakel in het bedrijfsproces van de opdrachtgever. Eerst willen wij alles van de opdrachtgever weten, daarna zorgen wij voor de beste mensen!

Wij werken anders dan andere uitzendbureaus. Dat komt doordat wij franchiseondernemers zijn. De spirit van het zelfstandig ondernemerschap kenmerkt daardoor onze manier van zakendoen. Zo hebben wij de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk voor uw succes, zijn initiatiefrijk en lopen nét even wat harder. Daarnaast bieden wij continuïteit in personele bezetting en marktkennis. Hierdoor kunnen wij daadwerkelijk investeren in een langdurige relatie met u, onze kandidaten én onze collega’s. Dit betekent voor u: kwaliteit en een hoge leveringsbetrouwbaarheid. De juiste medewerkers, in de juiste aantallen, op het juiste moment.

Het Slimste Kantoor | Uitzendkrachten

Uitzenden

Uitzenden is onze corebusiness; onze complete dienstverlening is er omheen gebouwd.
Wij werven en selecteren tijdelijke werknemers die op uitzendbasis voor u gaan werken. Onze kandidaten werken in veel gevallen al langere tijd voor ons en zijn gewend aan wisselende uitdagingen. Dit maakt hen snel optimaal productief.

Lees meer

Het Slimste Kantoor | Werving en Selectie

Werving & Selectie

Herkent u dit? Het vinden van goed personeel wordt steeds moeilijker. Veel mensen met de juiste talenten hebben al elders een baan en bewegen minder snel in de huidige arbeidsmarkt. Het gaat er tegenwoordig niet alleen om waar talent te vinden is, maar ook met welk aanbod talent bereid is te bewegen. Werving & Selectie volgens Olympia heeft hierop hét antwoord.

Lees meer

Het Slimste Kantoor | Detachering

Detachering

Ook voor detachering kunt u bij ons terecht. U wilt graag de zekerheid van kandidaten dat ze wat langer bij uw organisatie werken, zonder dat u ze op de loonlijst hoeft te zetten. Of u heeft een project waarvoor u een bepaalde periode extra mensen kan gebruiken. Detacheren is dan de oplossing.

Lees meer

Over Olympia Uitzendbureau

Franchisenemer van Olympia Uitzendbureau in Regio Rijswijk, Westland en Delft sinds juli 2008. Wij bemiddelen kandidaten in alle segmenten. De diensten die wij aanbieden zijn: Uitzenden, Payroll, Werving & Selectie, Intermediaire Service, ZZP bemiddeling, Out placement en Inhouse services. o.a. Poolmanagement.

Specialisatie:
Bemiddeling HBO / WO met minimaal 5 jaar werkervaring die eerder gewerkt hebben bij gemeenten of zakelijke dienstverlening.

Olympia Uitzendbureau bemiddelt voor diverse gemeenten op basis van interim, detachering, ZZP of werving en selectie. Voornamelijk de bemiddeling in gemeenten tussen de regio Rotterdam – Den Haag. Voor de zakelijke dienstverlening bemiddelen wij vanaf receptioniste niveau tot aan directieniveau.

Wij geloven in een langdurige samenwerking met kandidaten en opdrachtgevers. Zodat we beide kunnen groeien en kennis delen. Het is mijn passie en plezier om samen een uitstekende performance neer te zetten.

Bezoek de website van Olympia Uitzendbureau voor meer informatie over deze partner. www.olympia.nl