Profile Project

Een nieuwe of gerestylede werkruimte inspireert, maar de weg ernaartoe is vaak een ingrijpende en omvangrijke operatie. En voor veel ondernemers geen dagelijks werk. Stress, plannings- en bereikbaarheidsproblemen en verminderde productiviteit liggen dan ook op de loer. Maar niet met Profile Project. Ons doel: jouw organisatie de ideale werkruimte bezorgen en tegelijkertijd zo min mogelijk belasten. Ons ontwerp leveren we gebruiksklaar op, gegarandeerd binnen de afgesproken planning en volgens heldere prijsafspraken.

Het Slimste Kantoor | Werkplekbeheer

Ontwerp en inrichting

In de ideale werkruimte klopt alles: het meubilair, de inrichting, de looproutes, verlichting, sfeer, uitstraling, het binnenklimaat, de akoestiek en zelfs de geur. Allemaal ingrediënten die bijdragen aan de prestaties en productiviteit van je medewerkers. De hele werkdag, het hele jaar door. Het is ons vak om daarin te adviseren. En dat niet alleen, wij verzorgen ook het ontwerp tot en met de kant-en-klare oplevering. We helpen je zelfs de meest geschikte ruimte te vinden voor jouw wensen.

Lees verder

Het Slimste Kantoor | Akoestiek en Geluid

Akoestiek & geluid

Een goede akoestiek in de werkomgeving is heel belangrijk. In wijkcentra, de horeca, maar bijvoorbeeld ook in kantoortuinen waar mensen gesprekken voeren – met elkaar of aan de telefoon – terwijl anderen geconcentreerd willen kunnen werken. Dan wil je niet gehinderd worden door lawaai en achtergrondgeluiden.

Lees verder

Het Slimste Kantoor | Licht en Sfeer

Verlichting & Sfeer

Om optimaal te kunnen functioneren is goede verlichting essentieel. Vooral daglicht heeft een positief effect op je concentratie, je productiviteit, op je stemming en gezondheid. Maar ook met slim gebruik van kunstlicht kun je veel doen. Hoe zorg je voor goede verlichting op je werkplekken en toch een prettige, warme sfeer? Welke verlichting en armaturen passen het beste in jouw werkruimtes?

Lees verder

Over Profile Project

Een nieuwe werkruimte inspireert, maar de weg ernaartoe is vaak een ingrijpende en omvangrijke operatie, waarvan de uitvoering wellicht niet tot uw dagelijkse expertise behoort. Stress, planningsproblemen en verminderde bereikbaarheid en productiviteit zijn eerder regel dan uitzondering . Ons doel is om uw organisatie in alle opzichten minimaal te belasten. Ons ontwerp leveren we volledig gebruiksklaar op, gegarandeerd binnen de afgesproken planning en volgens heldere prijsafspraken.

Bezoek de website van Profile Project voor meer informatie over deze partner. www.profileproject.nl