Back to work

Espressissimo coffee at home and (home) office

De zomervakantie is voorbij. Weer aan het werk op kantoor, thuis, of beide.

Door Corona zijn veel mensen genoodzaakt het werkschema anders in te delen. Echter lekkere koffie drinken blijft een belangrijk geniet moment om goed werk af te leveren!

Denk je aan bonen en gemak dan kies je voor Jura, ook geschikt voor het (thuis)kantoor. Speel je liever voor de thuisbarista dan is Quick Mill perfect met of zonder molen en als geld geen rol speelt: Futura! Handgemaakte topmachines uit Venetië.

Ga je voor het gemak van pods dan is de befaamde Quick Mill 810 een vriend voor het leven en onze beauty La Piccola Piccola (Double Polished) niet alleen een genot voor het oog.

Liever een capsulemachine? De beste keuze zijn dan de espressomachines van het merk Francis Francis gemaakt voor het iperespresso systeem van illycaffè. Vorm, functie en perfectie in één.

Wachtlijst voor Refurbished Quick Mill espressomachines

Heb je voor het (tijdelijke) thuiskantoor een machine nodig maar wil je niet teveel investeren meld je dan aan voor de Refurbished Quick Mill wachtlijst. Wij sturen jou een bericht nadat een exemplaar het Espressissimo OK stempeltje heeft gekregen.

Espressissimo openingstijden vanaf september 2020

We gaan weer terug naar de normale openingstijden maandag t/m vrijdag ongewijzigd van 10.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? De e-shop is geduldig en 24/7 geopend. Wij leveren door heel Nederland. Wist je dat bij de meeste koffieorders de transportkosten voor onze rekening zijn?

Leave a reply