Cloudselling voor slimme online marketing

In dit artikel vertelt Cloudselling waarom de organisatie lid is van Het Slimste Kantoor. Het Slimste Kantoor is een business club met gelijkgestemde ondernemers uit de regio Haaglanden met als doel kennis over slimme bedrijfsvoering uit te wisselen en elkaars netwerk te versterken. 

Wat doet Cloudselling?

Cloudselling is een online marketingbureau en helpt organisaties om de beste marketingmix in te zetten. Met als doel om te groeienin de merkbekendheid of om meer leads te genererenCloudselling helpt organisaties om slim om te gaan met de marketingprocessen door te kijken naar wat nodig is om groeiambities te realiseren 

Het MKB is een uiterst geschikte doelgroep voor ons, want vaak zien we organisaties die graag online marketing in willen zetten maar weten niet waar te beginnen. Om de juiste en slimme keuzes te maken voor de inzet van jouw marketingbudget heb je een partner nodigEen partner die het complete proces voor je analyseert en de juiste mix aanbiedt. Deze ambitie om het juiste advies te geven en de klanten te zien groeien op een slimme manier, zie je terug bij elk lid van Het Slimste Kantoor. Dat is ook de reden dat Cloudselling vanaf het begin betrokken is bij deze netwerkclub.  

Samen slimmer

Het Slimste Kantoor biedt ons een platform om andere ondernemers en hun netwerk te inspireren over de kracht van online marketing. Dit doen we door middel van: 

Maandelijkse ontmoetingen 

Wij delen elke maand onze online expertise met andere leden van Het Slimste Kantoordie stuk voor stuk ondernemers in de regio Haaglanden zijn.  Het delen van kennis staat hierbij centraal. De leden hebben  diverse achtergronden, expertises en branches maar hebben te maken met herkenbare uitdagingen als MKB-er. De maandelijkse ontmoetingsmomenten bieden de perfecte gelegenheid om de marktontwikkelingen te bespreken en elkaar helpen om “out-of-the-box te denken in slimme oplossingen.  

Online aanwezigheid vergroten 

Ook helpen wij de klanten van de partners om hun online marketingstrategie op orde te krijgen. Via de maandelijkse nieuwsbrief en de activiteiten op social media leveren wij een bijdrage aan het slimmer maken van de online marketingactiviteiten bij het MKB. Met een totaal netwerk van meer dan 2000 contacten komt ons boodschap voor een slimmere inrichting van de marketingprocessen bij een breed publiek terecht.  

Slimme tip aan ondernemers

Onze slimme tip is lef hebben. Niet alleen als ondernemer, maar ook als je werkzaam bent op de marketingafdeling. Durf te experimenteren met de verschillende online marketingkanalen. Werkt het niet? Probeer dan iets andersHet mooie van online is dat je alles kunt meten. Meten staat gelijk aan weten. En weten staat gelijk aan weloverwogen keuzes maken. Laat de data die je verzamelt en jouw ervaring in jouw branche jou leiden tot de beste marketingmix voor jouw organisatie. Pas dán ben je slimmer aan het werk en kun je slimme beslissingen nemen.  

Hulp nodig met je online marketingstrategie? Neem contact met ons op via cloudselling@www.hetslimstekantoor.nl.