Slimme ICT: een kwestie van de juiste mix!

Elk van onze klanten is uniek en krijgt daarom van ons een persoonlijke, op hem of haar afgestemde mix van diensten. Tegelijkertijd zie je dat vrijwel alle klanten met vergelijkbare uitdagingen te maken hebben. De bouwstenen zijn voor alle klanten daarom vaak vergelijkbaar, het verschil zit in de ideale combinatie van producten en diensten waarmee de klant zijn doelstellingen optimaal kan bereiken.

Zo werkt het ook met het Slimste kantoor: een mix van diensten en producten die aansluiten bij de uitdagingen van moderne ondernemers. In de juiste verhouding leveren deze het perfecte klimaat voor een succesvolle en toekomstgerichte onderneming: Van de juiste arbeidskrachten en kantoorinrichting tot marketing en de onmisbare kop koffie.

Om binnen een onderneming de ICT slimmer te laten werken en optimaal aan te laten sluiten bij de bedrijfsdoelstelling richt Aumatics zich op een drietal kernvragen:

  • Wat is de ideale werkplek voor een gebruiker en welke ondersteuning helpt hem of haar optimaal bij de uitvoering van de dagelijkse taken?
  • Welke voorzieningen zijn wenselijk om bedrijfsapplicaties en data optimaal in te zetten en op elke gewenste plaats te benaderen?
  • Hoe kunnen we ICT flexibel en effectief inzetten en tegelijk de veiligheid en privacy beschermen tegen gevaren die het moderne werken met zich meebrengt?

Wil jij graag de volgende stap nemen naar succes en meer uit jouw IT-omgeving halen? Laten wij dan samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw organisatie onder het genot van een bak koffie (van Espressissimo). Bel vrijblijvend met 085-489 1240 voor een afspraak. Je kunt ook een e-mail sturen naar aumatics@www.hetslimstekantoor.nl.